FIXING-FASTENER-BLIND RIVET

10 Tausaga Gaosiga Aafiaga
  • jin801680@hotmail.com
  • 0086-13771485133

E faʻafefea ona faʻaoga le rivet nut ina ia le faʻaitiitia le ola tautua o le rivet nut?

le nati rivet1

O le koluma nati rivet, e lauiloa foi o le rivet stud po okoluma nati, o se vaega masani e faʻaaogaina i vaega uʻamea, pepa uʻamea, pusa autu, ma kapeneta server.O foliga vaaia o le koluma nati rivet e hexagonal i le tasi pito, ma cylindrical i le isi pito.O loʻo i ai se tootoo lalo ifo i le ogatotonu o le hexagon ma le cylindrical, lea o le filo o le filo, E tusa ai ma le lomitusi, o le ulu hexagon e oomi i totonu o le puipui o le pu o le laupepa (o le lautele o le pu seti e masani lava ona laʻititi. lapo'a nai lo le ta'amilosaga fa'ato'a o le fa'amau fa'amau) e fa'atupu ai le fa'aletonu palasitika i tafatafa o le pu.O se vaega o le deformation o loʻo oomiina i le pito i lalo o le koluma nati rivet, ina ia mafai ai ona faʻaogaina le koluma nati rivet.pipii mau i luga o le laupepa, ma o se filo mautu talafeagai e gaosia i luga o le laupepa.

le nati rivet2

O le faʻaogaina lelei o nati riveting o le a faʻateleina ai le ola tautua.I aso nei, o le a ou faʻaali atu ia te oe pe faʻafefea ona faʻaoga saʻo le nati riveting ina ia le faʻaitiitia ai le ola tautua o le faʻaogaina o vaega masani?

1、 Ia mautinoa e matau le pu faʻapipiʻi o lelapo'a fa'apitoa o fa'amau fa'amau ta'itasi.

2、 Ia mautinoa o le pito i lalo (poʻo le taʻiala taʻiala) o le faʻamau faʻapipiʻi o loʻo i totonu o le pu faʻapipiʻi aʻo leʻi faʻaogaina le malosi faʻatulagaina.

3、 Ia mautinoa o loʻo faʻaogaina le malosi faʻapipiʻi i le va o foliga tutusa.O le faʻamoemoega o le malosi faʻapipiʻi o le poloka lea o le faʻalavelave i le taimi o le faʻaogaina o faʻamau faʻamau ma faʻapotopotoga.

4、 Ia mautinoa ia lava le malosi e faʻaoga e faʻapipiʻi atoa ai le mama mailei i pito uma ma fai le laulau convex naʻo le faʻafesoʻotaʻi ma le ipu.


Taimi meli: Feb-08-2023