FIXING-FASTENER-BLIND RIVET

10 Tausaga Gaosiga Aafiaga
  • jin801680@hotmail.com
  • 0086-13771485133

Fuafuaga Fa'atulagaina o Rivet Connection

Pe a mamanuina fausaga faʻapipiʻi, e masani lava ona faʻavae i luga o le gafatia gafatia ma manaʻoga faʻapitoa, filifilia o le faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻapipiʻi e tusa ai ma faʻamatalaga faʻapipiʻi, ma le fuafuaina o le faʻatulagaina o faʻatulagaga talafeagai, le lautele o le rivet, ma le aofaʻi.O mea o rivets e tatau ona lelei le palasitika ma leai se faʻamaʻa.Ina ia aloese mai le aʻafiaga o faʻaopoopoga faʻaopoopoga eseese i luga o le malosi o sooga faʻapipiʻi poʻo le faʻaalia o gaioiga eletise pe a faʻafesoʻotaʻi ma faʻasalalauga faʻaleagaina, o mea o rivets e tatau ona tutusa pe tutusa ma vaega faʻapipiʻi.

Fuafuaga Fa'atulagaina o Rivet Connection

O mea e masani ona faʻaaogaina rivet e aofia airivets uamea, rivets apamemea, ma rivets alumini.

1. O le mafiafia riveting e masani lava e le sili atu i le 5 taimi le lautele o le rivet.

2. O le gafatia o le tu'i tu'i fa'aitiitia e tusa ma le 20% pe a fa'atusatusa i le viliina fa'amau.

3. Ole numera o rivets e tutusa ma le faʻatonuga o uta e le tatau ona sili atu i le 6, ae le tatau ona itiiti ifo i le 2. O le lautele o rivets i le fausaga tutusa e tatau ona tutusa lelei, ma le maualuga o le lua ituaiga.

4. A fa'aogaina ni laina fa'apipi'i se tele mo le fa'alava, taumafai e fa'atulaga fa'alava i se faiga fa'ase'e.fa'aleleia atili le malosi o le riveting.

5. O le fa'ataga fa'atagaina o rivets e faia i luga o le nofoaga faufale e tatau ona fa'aitiitia lelei.

6. Pe a faʻapipiʻi le tele o laulau o laupapa, o fesoʻotaʻiga o laulau taʻitasi e tatau ona faʻafefe.

Fuafuaga Fa'atulagaina o Rivet Connection2

7. A sili atu le mafiafia o le ipu nai lo le 4mm, e naʻo le faʻataunuʻuina o le fusi pito;A itiiti ifo i le 4mm le mafiafia o le ipu ma o loʻo i ai se manaʻoga maualuga mo le faʻamalosi, o le ie lino e ufiufi i le taʻitaʻi e mafai ona tuʻu i le va o ipu uʻamea e ausia ai le faʻamalosi.


Taimi meli: Aukuso-24-2023